Mijn naam is Remco van Vliet. In juli 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool te Rotterdam. Na mijn opleiding ben ik in augustus direct begonnen met werken in deze praktijk.

remcovanvlietIn de toekomst ben ik van plan om verschillende cursussen te gaan volgen om mij verder te specialiseren in bepaalde aandoeningen. Ook sta ik open voor een eventuele vervolgopleiding, op dit moment liggen mijn interesses hiervoor bij de manuele- of de sportfysiotherapie.

Naast mijn werkzaamheden binnen de praktijk ben ik ook actief als fysiotherapeut en hersteltrainer bij voetbalvereniging MVV'27 te Maasland. Hier ben ik zelf ook nog actief als voetballer.

Bij MVV'27 verzorg ik samen met de medische staf de verzorging en behandeling van de selectie en jeugdelftallen. Hierbij behandel ik in samenwerking met de staf spelers met verschillende sportblessures. Daarnaast geven wij hersteltraining op het veld om de desbetreffende speler fit te krijgen zodat ze weer op hun niveau kunnen presteren.

Tevens vind ik het leuk om in mijn vrije tijd, naast voetballen, te tennissen op TV de Commandeur te Maasland.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met mij opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons telefoonnummer: 010 – 59 27 990.


Adres:

Centrum voor paramedische hulp

Langetaam 17
3155 TE Maasland
T: 010- 59 27 990

De Vloot 59
3144 PC Maassluis
T: 010- 59 27 992
M: info@fysiocentrum.nl

Ga naar boven