Mijn naam is Paul Husslage. In 1981 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Academie voor Fysiotherapie.
paulhusslageNa mijn studie heb ik diverse cursussen gevolgd op het gebied van manuele therapie, sportfysiotherapie en pijnbehandeling/pijnbestrijding.

Eén van mijn specialiteiten is het behandelen van CRPS-1 patiënten, beter bekend als dystrofie. Dit doe ik in nauwe samenwerking met de pijnkliniek van de Reinier de Graaf Groep in Delft.

Een tweede interesse en specialiteit ligt op het vlak van het behandelen van sportblessures. Zo heb ik ruime ervaring in het behandelen van voetbal- en tennisblessures, en heb ik een specialisatie in het behandelen van de tenniselleboog. Ik ben ook 20 jaar hoofd medische begeleiding bij Voetbal Vereniging Excelsior Maassluis geweest. Doordat ik zelf 11 jaar in het eerste elftal van Excelsior Maassluis heb gespeeld, kan ik me goed verplaatsen in de sporters zelf.

Tevens ben ik loop-, conditie- en herstel trainer. De behandeling eindigt hierbij niet in de praktijk; de sporter krijgt ook op het veld goede begeleiding. Het streven is de sporter op zijn/haar juiste niveau weer fit te maken.

U kunt bij mij ook terecht voor Dry Needling.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met mij opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via ons telefoonnummer: 010 – 59 27 990.
Adres:

Centrum voor paramedische hulp

Langetaam 17
3155 TE Maasland
T: 010- 59 27 990

De Vloot 59
3144 PC Maassluis
T: 010- 59 27 992
M: info@fysiocentrum.nl

Ga naar boven