Medinova Kliniek Zestienhoven is volledig ingericht voor het behandelen van aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Voor alle orthopedische ingrepen en (sportgerelateerde) blessures, kunt u met een verwijsbrief van uw huisarts bij ons terecht. Het is een gespecialiseerde omgeving waar u terecht kunt voor orthope¬dische ingrepen aan knie, heup, schouder en hand. U kunt bij ons op korte termijn een afspraak maken en wordt u, indien nodig, ook op korte termijn behandeld. Bij ons wordt u het gehele traject door dezelfde specialist behandeld. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een overeenkomst over de vergoeding van behandelingen. Dit betekent dat u behandeling 100% wordt vergoed, met aftrek van uw eigen risico. In Medinova Kliniek Zestienhoven zorgen alle vriendelijke en professionele medewerkers er voor dat u zich cliënt voelt in plaats van patiënt.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Kijk op onze website www.medinova.com of 010-298 98 98.logo Medinova Zestienhoven fc

Yoran Verschoor – Sportpsycholoog VSPN®
yoranverschoor
Hallo, mijn naam is Yoran Verschoor. Ik ben sportpsycholoog en geef mentale trainingen aan sporters en presteerders. Ik heb een topsportachtergrond in tennis en ben nog steeds actief in de landelijke eredivisie herencompetitie. Na mijn master Psychologie aan de Universiteit Leiden, heb ik me verder gespecialiseerd als sportpsycholoog via de Postacademische Opleiding tot Praktijk Sportpsycholoog aan de VU in Amsterdam. In 2010 ben ik gestart met mijn bedrijf Intrinsiq Training & Coaching en sinds 2012 heb ik een eigen praktijk voor sportpsychologie in het Centrum voor Paramedische Hulp.

Ik help mensen om te pieken op het juiste moment. Zo help ik sporters bij het verbeteren van het zelfvertrouwen en de concentratie, het omgaan met stress , spanning en verwachtingen en het ontwikkelen van een functioneel denkpatroon. De principes uit de sportpsychologie zijn toepasbaar in alle prestatiegerelateerde situaties. Naast mijn werk met individuele sporters en teams, geef ik trainingen in het bedrijfsleven over motivatie, doelen, leiderschap, teamdynamiek en energie- en stressmanagement. Ook verzorg ik mentale weerbaarheidstrainingen en –cursussen voor politieagenten en luchtverkeersleiders en ben ik docent op de Hogeschool Rotterdam.

Wil je weten wat mentale training voor jou, je bedrijf of vereniging kan betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via 0623713937 of 0105927990! Meer info over trainingen vindt u op www.intrinsiq.nl of neem een folder mee uit de praktijk.

Adres:

Centrum voor paramedische hulp

Langetaam 17
3155 TE Maasland
T: 010- 59 27 990

De Vloot 59
3144 PC Maassluis
T: 010- 59 27 992
M: info@fysiocentrum.nl

Ga naar boven