In het Centrum voor Paramedische Hulp en Alternatieve Geneeswijzen kunt u ook terecht voor homeopatische adviezen of voor adviezen op het gebied van voeding, dieet en leefwijze. Homeopathie is een geneeswijze waarbij gebruik gemaakt wordt van verdunningen bijv. van datgene dat het ziekteproces heeft veroorzaakt, dit is de z.g. "similia" regel.

Als u bijv. ziek bent geworden doordat u arsenicum heeft binnengekregen, dan kan u beter worden door een verdund arsenicum in te nemen zoals arsenicum D6(de cellen in uw lichaam zijn dan in staat de binnengekregen arsenicum uit te scheiden).
In het Centrum voor Paramedische Hulp en Alternatieve Geneeswijzen wordt ook gebruik gemaakt van kruiden en allerlei andere natuurlijke medicijnen. De manier van werken is holistisch, dwz. dat de mens in zijn totaliteit wordt bekeken en behandeld, uitgaande van de gedachte dat "alles bij elkaar hoort", ook de emotionele kant wordt in dit totale menszijn betrokken.
Met de holistische benadering en de inzet van natuurlijke middelen/methoden kunnen vele klachten worden aangepakt. Veel patiënten bezoeken het Centrum voor Paramedische Hulp en Alternatieve Geneeswijzen bijv. voor overgewicht, vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn, emotionele problemen(depressie, onrust, prikkelbaarheid, angst, fobie, zorgen etc.)
Alvorens een behandelplan wordt gemaakt, dat uitgebreid met de patiënt(e) wordt besproken, is er een uitgebreid onderzoek. Tijdens dit onderzoek proberen we alle informatie te verkrijgen die inzicht kan geven in de gezondheidstoestand van de patiënt(e).

Adres:

Centrum voor paramedische hulp

Langetaam 17
3155 TE Maasland
T: 010- 59 27 990

De Vloot 59
3144 PC Maassluis
T: 010- 59 27 992
M: info@fysiocentrum.nl

Ga naar boven